TEST: Organismi saastatuse kontrollimine


  1. Näpistage ennast käeseljast ( käelaba pealmisest poolest) ja hoidke nahka 10 sekundi jooksul . Nüüd laske lahti. Mitme sekundi pärast kaob nahavolt? Kas 3 sekundi pärast või hiljem?
  2. Kas te tunnete ennast suurema osa ajast väsinuna, tühjaks pigistatuna ning teil puudub soov midagi teha?
  3. Kas te kannatate isupuuduse käes?
  4. Kas teil esineb sageli kõhupuhitust gaaside tõttu?
  5. Kas te kannatate kõhukinnisuse tõttu?
  6. Kas teil on sageli kõrvetisi ?
  7. Kas teil on sageli suus kibe, magus, hapu või soolane maitse ( söögi vaheaegadel) ?
  8. Kas te tunnete aeg-ajalt raskustunnet rinnus?
  9. Kas teil on valusid jäsemetes ja liigestes?
  10. Kas teie uriin näeb välja hägune?
  11. Kas teie väljaheide vajub WC potis põhja?
  12. Teie kehamassiindeks ( KMI) on suurem kui 25?                                                                               KMI = kaal ( kg) jagada ( pikkus (m))ruudus                                                                                 Kehamassiindeksi leidmiseks jagage oma kehakaal ( kilogrammides) kehapikkuse( meetrites) ruuduga. NÄIDE: KMI=68 kg : (1,72m*1,72m) = 23.                                                      Normaalseks loetakse KMI 19-25.                                                                                                  KMI alla 19 - see on alakaal, 25-30 ülekaal, 30-40 rasvumine, enam kui 40 tervisele ohtlik rasvumine. 
  13. Kas teil on suus amolgaamplomme? Kas te töötate kahjulike ainetega , nagu asbest, putukamürgid? 
   TULEMUS
   Iga JAH vastus tähendab, et teie organismis on kogunenud toksiine üle normi ja nad on juba            alustanud oma purustavat tööd. Teie organism on saastunud.

  • 1-2 JAH- teie organism on vähe saastunud, aga siiski jälgige oma elustiili ja proovige ka nendest kahest jah sõnast vabaneda. 
  • 3-5 JAH- teie keha on saastunud, vajate puhastust ja muutusi, mis parandavad teie tervislikku seisundit!
  • 5-8 JAH- teie keha on väga kehvas seisus ja ilmselt on teil juba päris mitmeid haigusi, mis võivad minna krooniliseks. Keha puhastades on võimalik kõik tagasi pöörata. 
  • 9-13 JAH- vajate abi, sest ise teadamatusest keha puhastama hakates, võib teil tekkida tugev toksikoos. Teie keha on saastunud ja ilmselt teie enesetunne annab end igal sammul tunda. Toksiinidest ja jääkidest on võimalik vabaneda, aga see võtab aega selliste näitude juures. EDU!